سه شنبه ۱ فروردین ۰۲ - March 21, 2023
آخرین خبرها
پر بیننده ها
تقی الهی دهقی در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخواست کرد تا اصلاح قانون نظام صنفی و بررسی قوانین و نحوه اجرای قانون صندوق مکانیزه فروش را نیز در دستور کار قرار دهند.
وی افزود: صندوق مکانیزه فروش شامل تمام صنوف نمی شود اما اداره دارایی به همه صنوف فشار می آورد که صندوق مکانیزه را در واحدهای صنفی خود نصب کنند.
دبیر اتاق اصناف شهرری همچنین از شیوه ی اخذ مالیات بر ارزش افزوده نیز انتقاد کرد و گفت: هم اکنون مالیات بر ارزش افزوده هم از تولیدکننده و هم از واردکننده دریافت می شود درحالی که مالیات بر ارزش افزوده را باید یک نفر پرداخت کند نه اینکه دست به دست بچرخد و از همه دریافت شود.
به گفته الهی دهقی، به نظر می رسد که با توافق نامه اخیر مشکلات موجود مالیاتی مودیان بند ج قانون حل و فصل شود اما به جهت آنکه این توافق نامه شامل حال مودیان بند الف و ب نمی شود، بنابر این باید منتظر ماند و دید که سازمان مالیاتی چه رفتاری را با آنها در پیش خواهد گرفت.